5 måder at “up your game” i datingverdenen

Der er ingen tvivl om, at datingfeltet kan virke som en jungle. Vi vil guide dig igennem, så du bliver bedre rustet til at navigere i datinglandskabet.

 1. Ærlighed frem for alt
  Ærlighed skaber tillid, og tillid skaber dybere forbindelser. Det betyder ikke, at du skal udlevere din livshistorie på første date, men at holde tingene ægte vil ofte resultere i mere meningsfulde samtaler – og det er jo dét, dating handler om.
 2. Skru ned for pres og forventninger
  Nogle dater med det primære formål at finde en partner, men hvis du snurrer rundt i den spiral, kan det være en god idé at dosere dine forventninger lidt nedad. Nyd processen og se hver date som en mulighed for at møde en interessant person.
 3. Dig, dig, dig
  Kast en kritisk blik indad. Hvad er dine styrker, hvad elsker du ved dig selv og hvad har du at byde på? Svaret på disse spørgsmål kan være guld værd i datingbilledet.
 4. Kvinder, ikke piger
  Mænd har en tendens til at søge efter yngre kvinder, men husk også at se på de jævnaldrende og lidt ældre kvinder. De har ofte et andet perspektiv på livet og et dybere erfaringsgrundlag, som kan være berigende i et forhold.
 5. On- og off-line
  I vores digitale tid er online dating blevet en selvfølge. Men husk den gode, gamle “fysiske” dating. Spottet en interessant kvinde i et butiksområde eller på caféen nede på hjørnet? Tag mod til dig og hils på – hvem ved, hvad det kan lede til.

Dating kan være sjov, spændende og indimellem frustrerende. Det er okay – bare husk, at hele processen er lige så meget om dig, som den person du leder efter. Så slap af, vær dig selv, og lad det gode selskab komme til dig. Happy dating!


Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *